31 Ιαν 2014

Προτάσεις γιά τζιν πως φοριέται το πρωί και το βράδυ !!!! 5 jeans, 10 looks

5 jeans, 10 looks
Focus για τις νέες τάσεις της σεζόν που θα τραβήξουν την προσοχή σας κατά την διαρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας . Έχουμε επιλέξει με μια αναμφισβήτητα μοντέρνα ματιά για δύο εμφανίσεις , ανεξαρτήτως χρονικής στιγμής της ημέρας! .......

Τα skinny jeans Mango
Πολλές  περιόδους , τα skinny jeans εισβάλλουν στο βεστιάριο μας. Αδύνατο να πάψουν να είναι παρόντα! Για τους λάτρεις αυτής της γραμμής jean, που ταιριάζει απόλυτα σε σιλουέτες με ωραία πόδια, είναι ιδανικό. Η τάση αυτή εχει ως αποτέλεσμα τα ξεθωριασμένα skinny jeans να είναι trendy και να μας προκαλουν να τα προτιμαμε, είτε στη δουλειά ή το βράδυ.

Τα skinny jeans κατά τη διάρκεια της ημέρας
Τα στενά τζιν ταιριάζουν απόλυτα με μάλλινο πουλόβερ, είναι must αυτόν τον χειμώνα! Για να μείνουμε στις νέες τάσεις, έχουμε υιοθετήσει ένα αξιολάτρευτο μπεζ παλτό duffle ( χοντρό, μάλλινο παλτό) σε λογικές τιμές και μια μικρή “σχολική” τσάντα που δεν υστερεί σε στυλ. Δερμάτινες μπότες είναι πολύ κομψό τελείωμα !! 
Τα skinny jeans σε βραδινή εκδοχή
Ένα εστιατόριο, ένα βράδυ... ; Δεν χρειάζεται να αφήσετε το αγαπημένο skinny jean σας! Βάζετε σε ένα όμορφο δαντελένιο top και αμέσως είμαστε ρετρό και  πολύ μοδάτες. Φυσικά, έχουμε επίσης τις  δαντελένιες  γόβες που σηματοδοτούν όλο το ύφος. Για να ολοκληρώσετε το σετ, πρέπει να βάλετε στο σμόκιν σακάκι και μια μικρό μαύρο clutch τσαντάκι σε nude αποχρώσεις. Έτσι είσαστε πολύ chic και μοδάτες!
Το jean velour Caroll
 
Τα  jeans velour Caroll κατά τη διάρκεια της ημέρας
Τα jeans velour Caroll σε βραδινή εκδοχή
Το jean Tissaia
Μια άλλη μεγάλη τάση αυτή τη σεζόν: γκρι τζιν Tissaia . Ένα ωραίο χρώμα και αλλάζει από τα κλασικά τζιν. Και το φοράτε ακριβώς όπως το μπλε τζιν που φοράτε πάντα!
Τα  jeans Tissaia κατά τη διάρκεια της ημέρας
Τα  jeans Tissaia σε βραδινή εκδοχή
Το jean flare του Gérard Darel
Είναι ένα must αυτή την εποχή. Τότε παρασυρθείτε. Ειδικά αυτό είναι πιο κολακευτικό από το slim. Στο γεγονός αυτό όμορφη σιλουέτα ειδικά αν σηκωθείτε σε ένα ωραίο ζευγάρι τακούνια. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της μορφής; Είναι πολύ αριστοκρατικό και μας επιτρέπει, με τη μίξη με ένα σακάκι, να ανακαλύψουμε εκ νέου το κοστούμι παντελόνι! Αυτό το μοντέλο του Gerard Darel αποδεικνύει με επιτυχία.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...