13 Ιουν 2011

“ ΚΕΠΟΜενη ήττα”


  VS  
 Σε επίσημο αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Βοϊνοβιτς στα πλαίσια του πρωταθλήματος  Καλλικράτης, με παρουσία στο χώρο των επισήμων , εκπροσώπων του Συνδέσμου Φιλάθλων "Νταβιά" . Η ομάδα της FIORENTINA  ηττήθηκε από την ΩΜΕGA  με σκορ 0-2  με αυτογκόλ ..
των “zoomyk” και “mykonensis” , παρά την υποστήριξη του τοπικού και Αθηναϊκού τύπου και την σθεναρή συμπαράσταση και τα “ΝΑΖΙΑ”  της ΚΕΠΟΜ .
Καθ’ όλη την διάρκεια του ματς , στον πάγκο της ομάδας οι σύμβουλοι διαπίστωναν έλλειψη στρατηγικής και προσανατολισμού στην ανάπτυξη του «παιχνιδιού» , αδυνατώντας να παρέμβουν στις λανθασμένες ενέργειες και τις ύβρεις των παικτών.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε , ότι ο προπονητής της FIORENTINA τα τελευταία λεπτά  έκανε κινήσεις τακτικής για να ισορροπήσει το ματς ,αλλά οι ατυχείς αλλαγές του , αδυνάτισαν περισσότερο την ομάδα .
Οι σκόρερ “ zoomyk ” και “ mykonensis ” εξέφρασαν την λύπη τους και ζήτησαν να συναντήσουν τον Επίσκοπο , να εξομολογηθούν και να λάβουν την Ευλογία του , διότι πλέον γνωρίζουν , ότι  "Ο Επίσκοπος δίδει και δεν λαμβάνει"
Η  F. C. ΩΜΕGA τοποθέτησε το φύλο αγώνα σε ειδική αναμνηστική Κορνίζα .
Μετά και την δεύτερη συνεχόμενη ήττα ,πάλι με αυτογκόλ των “ zoomyk ” και “ mykonensis ” η Επόμενη Μέρα  στην ομάδα της FIORENTINA θεωρείταιχαρακτηρίζεται ως ΚΕΠΟΜένη .

Σημείωση : Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “zoomyk” και “mykonensis”της FIORENTINA, θα ζητήσουν ρεβάνς στο Beach Soccer στο Καλό Λιβάδι .
*****  « Αντέχει ο άνθρωπος…. Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι, δεν αντέχουν, ο άνθρωπος αντέχει. »
        Νίκος Καζαντζάκης
 ,  «Ο Καπετάν Μιχάλης»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...